Menu
Site Selector

Externe audit door bedrijfsrevisoren

Diensten

Als ondernemer wilt u uw risico’s beperken. Voor solide cijfers laat u een externe audit verrichten door onze bedrijfsrevisoren.

Uw externe audit is in goede handen bij VGD. Onze bedrijfsrevisoren staan voor betrouwbare financiële verslaggeving en administratieve organisatie. 

Externe audit

In een externe audit controleren en attesteren wij uw jaarrekening. Bij het verslag over de jaarrekening analyseren onze bedrijfsrevisoren bijzondere wettelijke opdrachten. Zulke opdrachten kunnen zijn:

  • Inbreng in natura
  • Quasi-inbreng
  • Omzetting
  • Splitsing
  • Fusie

Tijdens de externe audit nemen de bedrijfsrevisoren van VGD het mandaat van commissaris op binnen uw vennootschap en zorgen voor de nodige attestatie van de economische en financiële informatie ten behoeve van uw ondernemingsraad.

Onze bedrijfsrevisoren

Wij voeren due diligence-werkzaamheden uit in het kader van geplande overnames en zijn bedreven in het opmaken van waardebepalingen van uw onderneming. Ook financiële analyses en haalbaarheidsstudies voeren wij voor u uit.

Verder zijn we bevoegd voor het controleren of opmaken van consolidaties (al dan niet in overeenstemming met de IFRS) en het uitvoeren van interne audits en risk management.

De VGD-bedrijfsrevisoren wenden hun expertise graag aan om u professioneel ondernemersadvies te bieden. Opdat u tijdig gepaste maatregelen kunt nemen, onderzoeken en testen wij uw interne controle-organen. De risico’s en opportuniteiten waar we op stootten, delen we u snel en nauwkeurig mee.

Uiteraard wijzen wij u bij het voorstellen van onze auditresultaten op mogelijkheden om uw financiële situatie te optimaliseren, nu en in de toekomst.

Meer weten?

Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen over een externe audit door onze bedrijfsrevisoren.