Menu
Site Selector

Fusie- en overnamebegeleiding

Diensten

U staat voor een belangrijke overname of fusie?
Wij helpen u bij uw ambitie om te groeien.

Zelfs in economisch minder goede tijden, kan het realiseren van groei via transacties voor uw bedrijf en haar aandeelhouders interessant zijn. Staat u voor zo’n belangrijke verandering en kunt u deskundig, objectief advies en sturing gebruiken? Dan kan u op VGD rekenen! Wij staan u steeds bij met een gepaste fusie- en overnamebegeleiding op maat van uw onderneming.

De haalbaarheid achterhalen

Wij bepalen samen met u of marktuitbreiding door opslorping van een concurrent, of het verwerven van technologie door acquisities tot de gewenste rendementen kan leiden.

Wij analyseren bovendien de haalbaarheid van belangrijke investeringen, kapitaaloperaties, een fusie, overname, of verkoop voor u. Zo kent u uw opties en weet u ook welke het meest voordelig is in uw situatie.

Op weg naar een winstgevende transactie

Onze fusie- en overnamebegeleiding stopt niet bij advies. Wij helpen u vanaf het prille begin om te komen tot een winstgevende transactie. Welk bedrijf u ook heeft, we kunnen u helpen. Wij doen dit zowel voor familiebedrijven als voor multinationale ondernemingen en private equity fondsen.

Wilt u meer weten over onze fusie- en overnamebegeleiding of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.