Menu
Site Selector

Subsidieadvies

Diensten

U ziet door de bomen het bos niet meer.
Wij maken u wegwijs in de subsidies waar u recht op hebt.

Subsidies kunnen uw onderneming vooruit helpen. Maar u moet wél weten dat ze bestaan! Veel subsidiemogelijkheden zijn onvoldoende gekend en blijven daardoor onbenut. Dit houdt u als ondernemer vaak tegen om noodzakelijke investeringen te doen. Vertrouw daarom op VGD om u het nodige subsidieadvies te geven.

Een waaier aan subsidies

Er bestaan subsidies voor een groot aantal, uiteenlopende gevallen, bijvoorbeeld in het kader van de expansiewetgeving, ecologiesteun IWT (voor onderzoek en ontwikkeling), subsidies voor deelname aan Europese programma’s, tewerkstellingsmaatregelen, exportsubsidies en advies- en opleidingscheques.

Weet u welke relevant zijn voor uw onderneming? Wij wel! VGD geeft subsidieadvies en lijst de steunmogelijkheden voor uw bedrijf op. Wij evalueren bovendien de return. Maar ons subsidieadvies stopt hier niet. Wij optimaliseren ook de aanvraag voor u en stellen het aanvraagdossier op. Wij volgen het dossier op van a tot z, zelfs tot en met de uitbetaling ervan.

Bent u klaar voor subsidies... ?

  • Heeft u de komende maanden nood aan financiering?
  • Voorziet u investeringen in de komende maanden?
  • Heeft u personeelsgerichte individuele of collectieve projecten op stapel staan?
  • Weet u wat technologische punctuele of projectmatige, strategische projecten inhouden?
  • Bezit uw onderneming intellectuele eigendom?
  • Heeft u plannen rond innovatie of transformatie in producten, processen of diensten in uw onderneming? 

Als u één of meer van deze vragen positief kan beantwoorden, neem contact op met onze adviseur-subsidies via patrick.janssen@vgd.eu voor meer informatie of deskundig subsidieadvies op maat van uw onderneming.

 

ESF-subsidies: subsidieer de opleidingen van uw werknemers!

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) subsidieert opleidingsprojecten van bedrijven. Bedrijven uit alle sectoren en social profit organisaties met één of meer vestigingen in Vlaanderen kunnen een subsidieaanvraag indienen, en dit enkel voor werknemers, die  in vestigingen in Vlaanderen tewerkgesteld zijn. Goedgekeurde projecten kunnen rekenen op maximaal 100.000 EUR aan subsidie.

Wees er tijdig bij! De projecten worden ingediend tegen een vaste deadline. De eerstkomende deadline is vermoedelijk 30 juni 2017.

Komen uw opleidingen in aanmerking voor subsidie? Hulp nodig bij de subsidieaanvraag? Download alvast het document hieronder, en neem contact op met onze adviseur-subsidies via patrick.janssen@vgd.eu.

Praktische info ESF-subsidies (213.86Kb)