Menu
Site Selector

VGD milieuadvies en vergunningen

Services

U bent bezorgd om het milieu en wilt uw milieurisico's kennen?
Wij hebben dezelfde zorg en kunnen u hierbij helpen.

VGD Milieu heeft meer dan 20 jaar ervaring in professioneel milieuadvies.

VLAREM, VLAREBO, VLAREMA,…. VGD Milieu heeft de Vlaamse wetgeving mee opgevolgd van bij de start, en kent alle in- en uitgangen. Wij helpen u wegwijs in  de complexe wetgeving en ‘vertalen’ deze naar begrijpelijke, concrete maatregelen en milieuadvies op maat. Samen met u zoeken wij naar de optimale oplossing, en begeleiden u graag in de besprekingen met de overheid.

Laat u bijstaan

Wenst u de mogelijke milieurisico’s binnen uw bedrijf te kennen? Of plant u een overname? Wij evalueren voor u de risico’s en brengen de knelpunten, acties en kostenraming in kaart in de vorm van helder milieuadvies.

Heeft u een milieuvergunning nodig? Of werd u gewezen op tekortkomingen in de bestaande vergunning en weet u niet hoe aan de regularisatie te beginnen? Wij hebben hierin uitgebreide ervaring en kunnen u met raad en daad bijstaan.

Vragen over bodemverontreiniging?

Wij geven een onafhankelijke beoordeling. De onafhankelijkheid van technische uitvoering in combinatie met juridisch kennis geven een extra toegevoegde waarde in complexe verontreinigingssituaties.

Behalve milieuadvies vervullen wij uiteraard ook uw administratieve verplichtingen. Tevens vragen wij – waar mogelijk – ook uw milieusubsidies voor u aan.

Vertrouw op een professional

Wenst u meer informatie of zoekt u professioneel milieuadvies, contacteer ons dan gerust.