Menu
Site Selector

Contact

Aalst

Marcel De Bisschopstraat 15
9300 Aalst
T: + 32 53 81 01 25
ab-consult.be

Google maps
 

 • Isabelle Tant

  isabelle.tant@vgd.eu

  Isabelle begon haar loopbaan in een West-Vlaamse Fiduciaire, waar ze de knepen van het vak leerde. Na de opstart van een eigen kantoor en een snelle groei besliste ze om in 2004 de krachten te bundelen en werd AB-Consult BVBA opgericht.

  Ze staat voor een correcte, deontologische dienstverlening en ethiek wordt door haar hoog in het vaandel gedragen. Deskundig, gedreven en steeds tot uw dienst…

  In juli 2014 besliste AB-Consult om zich aan te sluiten bij VGD. Zo kon Isabelle haar klanten een nog ruimer aanbod aan diensten en expertises garanderen. 

  Isabelle Tant, bestuurder VGD Aalst

Antwerpen

Schaliënstraat 5 bus 2 en 3
2000 Antwerpen
T: + 32 3 247 43 00
F: + 32 3 247 43 01

Google maps

 • Bart Roose

  bart.roose@vgd.eu

  Bart Roose startte bij VGD in 2001 en is sinds 2016 één van de vennoten van het kantoor in Antwerpen.

  Bart is benoemd als commissaris bij een groot aantal industriële en dienstverlenende bedrijven alsook non-profitorganisaties. Hij beschikt in het bijzonder over een ruime expertise inzake non-profitorganisaties en overheidsinstellingen.

  Bart heeft een Master Handelswetenschappen behaald aan EHSAL en behaalde een aanvullend diploma in audit & accountancy aan de KUL.

   

  Bart Roose

 • Maarten Lindemans

  maarten.lindemans@vgd.eu

  Maarten Lindemans startte in 1999 bij VGD.  Hij is bedrijfsrevisor en één van de vennoten van het kantoor in Antwerpen.  

  Maarten behaalde een Master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en een Master Rechten aan de VUB.  Tevens voltooide hij aanvullende studies fiscaliteit aan de KU Leuven.

  Maarten is in het bijzonder gespecialiseerd in consolidatie, managementrapportering, overnamebegeleiding en (fiscale) herstructureringen.

  Hij is benoemd als commissaris bij diverse ondernemingen.

  Maarten Lindemans, vennoot VGD Antwerpen

   

 • An Peeters

  an.peeters@vgd.eu

  An Peeters startte bij VGD in 2001 en is sinds 2016 één van de vennoten van het VGD-kantoor in Antwerpen.  

  An behaalde een Bachelor in accountancy en tax, en behaalde een aanvullend diploma fiscaal recht aan FHS. 
   
  An is gespecialiseerd in fiscale herstructureringen en vermogensbeheer, en adviseert diverse familiale ondernemingen.
   

   

Beringen

Kantoor VGD Beringen

Hasseltsesteenweg 107
3580 Beringen
T: + 32 11 45 12 18
F: + 32 11 43 33 23

 • Philip De Meyer

  philip.de.meyer@vgd.eu

  Philip De Meyer startte in 1986 bij VGD en is de verantwoordelijke vennoot voor het kantoor in Beringen.

  Philip heeft een Master in de handelswetenschappen behaald met specialisatie accountancy-fiscaliteit (VLEKHO Brussel) en een Bachelor in fiscale wetenschappen (FHS Brussel).

  Philip is accountant (IAB) en bedrijfsrevisor (IBR). Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in audit en accountancy. Hij heeft een diepgaande kennis van fiscaliteit, BTW, consolidatie, IAS/IFRS en US GAAP. Hij bedient een breed cliënteel van voornamelijk Belgische familiebedrijven en dochterondernemingen van multinationals.

  Philip De Meyer, vennoot VGD Beringen

Brugge

Gistelse Steenweg 473/0001
8200 Brugge
T: +32 50 40 88 00
F: +32 50 40 88 01

Google maps

 • Charlotte Pille

  charlotte.pille@vgd.eu

  Charlotte Pille startte in 2003 bij VGD. Charlotte is accountant & belastingconsulent (IAB) en is verantwoordelijk voor het kantoor te Brugge. Tevens is ze sinds 1 januari 2015 de eerste vrouwelijke vennoot binnen VGD.
   
  Charlotte behaalde een master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven, die ze aanvulde met een postgraduaat in de fiscaliteit en het vennootschapsrecht. Ze is tevens docente aan Brugge Business School (Vives i.s.m. KU Leuven).
   
  Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring met het adviseren van KMO's, eenmanszaken en vrije beroepen. De laatste jaren heeft ze zich in het bijzonder toegelegd op het adviseren van klanten actief op het vlak van vastgoedontwikkeling.
   

  Charlotte Pille

   

   

Brussel

Greenland
Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4
B-1090 Brussel (Jette)
T: + 32 2 735 09 43
F: + 32 2 735 20 44

Google maps

 • Peter Bruggeman

  peter.bruggeman@vgd.eu

  Peter Bruggeman startte in 1996 bij VGD en is de verantwoordelijke vennoot voor het kantoor in Brussel. Tevens heeft Peter VGD geleid als managing partner in de periode van 2010 tem 2014. 

  Peter is bedrijfsrevisor (IBR) en accountant (IAB) en heeft meer dan 20 jaar ervaring in audit en accountancy, fiscaal advies, consolidatie/IFRS en due diligence opdrachten voor een breed cliënteel waaronder Belgische familiebedrijven, beursgenoteerde bedrijven (Euronext), dochterondernemingen van multinationals en vzw’s.

  Peter Bruggeman, vennoot VGD Brussel

   

   

Gent

Brusselsesteenweg 562
9050 Gent (Ledeberg)
T: + 32 9 210 11 80
F: + 32 9 210 11 90

Google maps

 • Tony Moreels

  tony.moreels@vgd.eu

  Tony Moreels startte in 1991 bij VGD. Hij is vennoot en verantwoordelijk voor het kantoor in Gent. Bovendien is hij sinds 2015 managing partner bij VGD.

  Tony is bedrijfsrevisor (IBR) en accountant (IAB) en heeft meer dan 20 jaar ervaring in accountancy en audit. Zijn focus ligt voornamelijk op het begeleiden van familiale ondernemingen. Ook de startende zelfstandige, de eenmanszaak en de vrije beroeper kunnen op zijn professionele ondersteuning rekenen.

   

Kortrijk

Spinnerijkaai 43A
8500 Kortrijk
T: + 32 56 35 85 51
F: + 32 56 37 07 15

Google maps

 • Peter Vandewalle

  peter.vandewalle@vgd.eu

  Peter Vandewalle startte in 2015 bij VGD. Na een mooi traject afgelegd te hebben bij CKP en BDO bedrijfsrevisoren, maakte hij de overstap om vennoot te worden in het VGD-kantoor in Kortrijk.
   
  Peter Vandewalle is opgeleid als handelsingenieur aan de KU Leuven en heeft een bijkomende opleiding in fiscaliteit gevolgd aan dezelfde universiteit. Hij is bedrijfsrevisor (IBR) en doceert aan de Brugge Business School (waardering van ondernemingen). Hij publiceert af en toe een artikel in De Tijd.
   
  KMO's, verzekeringsondernemingen en pensioenfondsen doen al meer dan 20 jaar beroep op Peters ervaring voor commissaris-opdrachten. Ook voor expertises, waarderingen en begeleiding bij overnames, kan je steeds op zijn professionele ondersteuning rekenen. Peter is erkend door de NBB en de FSMA als commissaris voor verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.
   
  Peter Vandewalle, vennoot VGD Roeselare
   
   
 • Tom Rijckaert

  tom.rijckaert@vgd.eu

  Tom Rijckaert is belastingconsulent en heeft een ruime en praktische kennis van nationale en internationale btw-wetgevingen opgebouwd.

  Sinds 2011 is hij werkzaam bij de btw-afdeling bij VGD. Sinds juni 2016 is Tom ook actief als kantoorleider van het kantoor in Kortrijk.

  Tom is spreker op diverse seminaries en naast het geven van opleidingen, schrijft hij ook artikelen in fiscale tijdschriften.

  Tom heeft een economische opleiding genoten die hij aangevuld heeft met een Master Fiscaliteit en een postgraduaat accountancy & controlling.

  Tom Rijckaert

Sint-Niklaas

Ontwerp nieuwe VGD-kantoor Sint-Niklaas

Gentse Baan 50
9100 Sint-Niklaas
T: +32 3 502 13 00
F: +32 
3 502 13 01

Google Maps

 • Kris Peerlinck

  kris.peerlinck@vgd.eu

  Kris Peerlinck startte in 2001 bij VGD en is sinds 2016 vennoot.

  Kris is accountant en belastingconsulent (IAB), en heeft ondertussen een 15-tal jaar ervaring in het begeleiden van kleine tot grote ondernemingen die in verschillende sectoren actief zijn. Zijn focus ligt bij adviesverlening rond accountancy en fiscaliteit, en hij fungeert graag als klankbord voor ondernemers.

  De voorbije jaren specialiseerde hij zich ook in overnamebegeleiding, waarderingen en due-diligence activiteiten.

  Kris Peerlinck, bestuurder VGD A'pen Linkeroever

   

 • Marc Wauters

  marc.wauters@vgd.eu

  Marc Wauters startte in 1986 bij VGD. Hij is de verantwoordelijke vennoot van het kantoor in Sint-Niklaas.

  Marc is bedrijfsrevisor (IBR) en accountant (IAB) met circa 25 jaar ervaring in audit en accountancy, fiscaal advies, consolidatie en due-diligence opdrachten voor een breed cliënteel waaronder Belgische familiebedrijven, beursgenoteerde bedrijven, dochterondernemingen van multinationals en vzw’s.

   

 • Jurgen Lelie

  jurgen.lelie@vgd.eu

  Jurgen Lelie is bedrijfsrevisor en leidt de auditafdeling in het VGD-kantoor gelegen in Sint-Niklaas.

  Jurgen is, na een 5-tal jaar te hebben gewerkt bij Price Waterhouse, gestart bij VGD in 1998 en als vennoot toegetreden in 2006.

  Jurgen is benoemd als commissaris bij een aantal industriële bedrijven en diverse vzw’s, waaronder een aantal scholengroepen en vzw's actief in de rust- en zorgsector.

  Jurgen beschikt aldus over een uitgebreide ervaring inzake consolidatie en IFRS. Bovendien is hij bij onze klanten hét aanspreekpunt voor het verzorgen van de zogenaamde externe 'interne auditfunctie' ter bewaking van een goed functionerende administratieve organisatie en interne controle.

  Jurgen heeft tevens de leiding binnen het VGD deal team inzake financiële due-diligence en acquisitie-audits.

  Jurgen Lelie, vennoot VGD Zele

   

Willebroek

Mechelsesteenweg 355
2830 Willebroek
T: + 32 3 886 21 11
F: + 32 3 886 94 20

Google maps

 • Peter Maes

  peter.maes@vgd.eu

  Peter Maes startte in 1997 bij VGD.

  Peter heeft een Master in de handelswetenschappen behaald met specialisatie accountancy (EHSAL Brussel) en een Bachelor in fiscale wetenschappen (FHS Brussel).

  Peter is de verantwoordelijke vennoot voor het VGD-kantoor in Willebroek.

  Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als accountant en belastingconsulent (IAB) en geeft advies inzake vennootschaps- en personenbelasting, btw, vermogensplanning en familiale opvolging aan KMO’s in diverse sectoren.

  Peter Maes, vennoot VGD Willebroek