WE ARE VGD

Let's talk

Charlotte Priem

Charlotte studeerde rechten en specialiseerde zich in dossiers inzake arbeids- en socialezekerheidsrecht.

Charlotte Priem startte na haar studies rechten als advocaat-stagiair aan de balie van West-Vlaanderen. Zij specialiseerde zich in dossiers inzake arbeids- en socialezekerheidsrecht. In september 2020 vervoegde zij VGD en versterkt zij het departement Employment & Benefits.

Realisations

Charlotte Priem legt zich toe zowel op zaken met betrekking tot het individueel als het collectief arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht.

Zij adviseert en begeleidt de klanten van VGD inzake allerlei sociaalrechtelijke vragen en helpt hen hun arbeidsorganisatie af te stemmen op de sociale wetgeving.

Experience

Haar eerste ervaringen bouwde Charlotte op als advocaat-stagiair waarbij zij voornamelijk voor ondernemingen zowel burgerrechtelijke procedures voerde als sociaalrechtelijke adviezen verleende.

Sinds september 2020 maakt Charlotte deel uit van het team van Employment & Benefits en adviseert zij onze klanten bij al hun sociaalrechtelijke vragen.

Professional

Charlotte Priem (°1993) studeerde Rechten aan de Universiteit Gent. Zij studeerde af met grote onderscheiding. Daarna behaalde ze het diploma Master na Master Sociaal Recht (eveneens met grote onderscheiding) aan de Vrije Universiteit van Brussel.

In haar thesis onderzocht zij het vraagstuk van de  conventionele  werkzekerheidsbedingen.

Vervolgens begon zij haar baliestage als advocaat aan de balie van West-Vlaanderen. Sinds september 2020 ruilde zij de advocatuur in voor VGD, waar zij het departement Employment & Benefits vervoegt.

Charlotte Priem
Education

Master Rechten

Contact